A kukorica lisztből készült ételeknél (pl. sóspalacsinta-zöldséghez, húshoz) tovább kell hagyni állni a masszát?
Figyelt kérdés
Csak mert "darabosabb" a sütőlisztnél is...2010. márc. 11. 11:47
1/1 anonim válasza:
A tésztát melegen kell elkészíteni egyharmada liszt,takard le hagyd pihenni,mert a kukorica megdagad,újra át kell gyúrni.Kibélelhetsz vele olajotott sütőformát,tegyél bele,zöldséget húst sajtot,fólia alatt sül.Én ennyit tudok.ZS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!