Milyen előételt készítsek el? (Bővebben lent. )
Szeretném a párom meglepni egy vacsorával! Sajnos nem vagyok még elég jártas a konyhában ezért sem ismerek sok receptet. Könnyen elkészíthető de finom előételre gondoltam.
Kérlek írjátok le ha van tippetek számomra , minden ötlet jól jön! (Ha receptet is tudok írni nagyon hálás lennék de ha nem az sem baj,maximum utána nézek szakácskönyvekben vagy az interneten.)
Köszönöm !
Amit első írt az szuper ötlet!
Én még tudnám mondani a bruschettát ami nagyon finom és egyszerű,mozzarella caprese,hideg libamáj egy kis pirítóssal,lilahagymával vagy ha már libamáj akkor hideg libamáj zsírjában :) Most hirtelen ezek ugrottak be,remélem hasznosnak találtad!
Jókat írtak a többiek.
Egyszerű még a kaszinótojás és a sonkatekercs is. A Kaszinótojást ha nincs gyakorlatod is könnyen díszíthető.
Mi lesz a főétel? Úgy lehet jobb tippeket tudnánk adni
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, nagyon hasznosak voltak, biztos vagyok benne,hogyha nem is most készítem el mindegyiket de a közeljövőben kipróbálom az összeset! :)
A főétel egyébként hasábburgonya lesz, sajttal és sonkával töltött csirkemellel illetve köret is lesz mellé (zöldségekből).
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
Elkészítettem amit az első válaszoló írt és fenséges lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!