Mit készítsek szűzpecsenyéből?
Wellingtont. nagyon fini
a bélszín szúzpecsenyével helyettesíthető, én friss salátával szoktam tálalni, a tészta miatt szerintem elég hozzá
Ha szereted a különlegesebb falatokat, akkor legyen mézes-mustáros szűzérme lilahagyma lekvárral!
Nagyon-nagyon finom, nem különösebben nehéz az elkészítése, de csak akkor pötyögöm be neked, ha ezt választod:)
DEhogy nehéz, én múlt héten csináltam, a vajastésztát meg lehet venni készen, a tojásos gombapürét 5 perc összerakni, a húst meg csak körbe kell sütni egy kis olajon, hagyni kihűlni, rátenni a tésztára, a hús tetejére a püré és feltekerni.
Utána sütőben készre sütni.
Gombapucolással , sütéssel együtt max 1 óra volt.
1. voltam
Szia! annál finomabb rántotthúst el sem tudok képzelni.
helyes kis szeletekre vágod, kés nyelével kicsit megütögeted, finoman sózod. két kis szeletkét összefoghatsz, úgy, hogy bele egy pici sajtdarab és sonka.hagyományos ugyan, de szűzpecsenyéből ritkán készít az ember.
sziasztok! jó lenne, ha már a kérdező is megszólalna, mert lassan már ölre megyünk a szűzpecséje miatt.ha már vitatkozunk, a marhavesepecsenyét ill. bélszínt sem pótolja a sertésszűz, nemis beszélve a barnamártás otthoni kivitelezéséről, mégsem pontoztam le.és a mézes-mustárosra sem volt kiváncsi, legalábbis nyilvánosan nem, pedig szerintem az is tökéletes megoldás, én is szoktam csinálni sőt lilahagyma csatnit is. őt sem pontoztam le.
én szerettel üdvözöllek benneteket és nem pomtozok le senkit.mindenki a maga konyhájának az ura.
anyósom szokta szegény míg élt mondani , " tanácsot és kalácsot "
nem kötelező elfogadni.
na puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!