Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit készítsek szűzpecsenyéből?

Mit készítsek szűzpecsenyéből?

Figyelt kérdés
Anyósom hozta,nem tudom mi legyen a sorsa.Ne saslikot,és lecsósat írjatok légyszi.
2010. márc. 10. 18:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Wellingtont. nagyon fini

[link]

a bélszín szúzpecsenyével helyettesíthető, én friss salátával szoktam tálalni, a tészta miatt szerintem elég hozzá

2010. márc. 10. 18:50
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A wellington iszonyat nehéz étel,mármint elkészítés szempontjából. Sokáig is tart, a legtöbb étteremben nem is kapni. Szerintem karikazd fel és roston sütve tálald.áfonyaszósszal,kis camambert mellé meg burgonyakrokett. Ez annyira finom étel,a nyáltermelésem is beindult :D
2010. márc. 10. 19:28
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereted a különlegesebb falatokat, akkor legyen mézes-mustáros szűzérme lilahagyma lekvárral!

Nagyon-nagyon finom, nem különösebben nehéz az elkészítése, de csak akkor pötyögöm be neked, ha ezt választod:)

2010. márc. 10. 19:38
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

DEhogy nehéz, én múlt héten csináltam, a vajastésztát meg lehet venni készen, a tojásos gombapürét 5 perc összerakni, a húst meg csak körbe kell sütni egy kis olajon, hagyni kihűlni, rátenni a tésztára, a hús tetejére a püré és feltekerni.

Utána sütőben készre sütni.

Gombapucolással , sütéssel együtt max 1 óra volt.

1. voltam

2010. márc. 10. 19:39
 5/17 anonim ***** válasza:
57%

Szia! annál finomabb rántotthúst el sem tudok képzelni.

helyes kis szeletekre vágod, kés nyelével kicsit megütögeted, finoman sózod. két kis szeletkét összefoghatsz, úgy, hogy bele egy pici sajtdarab és sonka.hagyományos ugyan, de szűzpecsenyéből ritkán készít az ember.

2010. márc. 11. 08:30
 6/17 anonim ***** válasza:
60%
Rántott húst? Jóhogy ne fasírtot :D
2010. márc. 11. 11:28
 7/17 anonim ***** válasza:
66%
mi bajod a rántotthússal utolsó ?? nem puputevéről van szó, hogy okvetlenül valami extrát kell csinálni.
2010. márc. 11. 12:50
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kis "kedves" vagy, hogy lepontoztál, pedig én nem rosszindulatúan írtam.. Akkor megpróbálom neked elmagyarázni. A gasztronómiában vannak íratlan szabályok. Drága, minőségi borból nem csinálnak forralt bort, lazacból nem főznek halászlét, hízott libamájból nem készítenek resztelt májat. Remélem így már érthető. Minden húsból a maximumot kell kihozni. A rántott húsnak a comb vagy a karaj is ugyanolyan jó, kár rá elpazarolni a szűzpecsenyét, mert nem biztos, hogy annyival magasabb lenne az élvezeti értéke.
2010. márc. 11. 17:22
 9/17 anonim ***** válasza:
61%
Én vagyok a "mézes-mustáros". Tényleg bűn volna rántott húst készíteni belőle, annál sokkal értékesebb, különlegesebb húsféle. Afféle megszentségtelenítésnek tűnne:)
2010. márc. 11. 19:17
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok! jó lenne, ha már a kérdező is megszólalna, mert lassan már ölre megyünk a szűzpecséje miatt.ha már vitatkozunk, a marhavesepecsenyét ill. bélszínt sem pótolja a sertésszűz, nemis beszélve a barnamártás otthoni kivitelezéséről, mégsem pontoztam le.és a mézes-mustárosra sem volt kiváncsi, legalábbis nyilvánosan nem, pedig szerintem az is tökéletes megoldás, én is szoktam csinálni sőt lilahagyma csatnit is. őt sem pontoztam le.

én szerettel üdvözöllek benneteket és nem pomtozok le senkit.mindenki a maga konyhájának az ura.

anyósom szokta szegény míg élt mondani , " tanácsot és kalácsot "

nem kötelező elfogadni.

na puszi

2010. márc. 12. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!