Befőzés, tartósítás?
Figyelt kérdés
Mit és hogyan tartósítottál eddig a télre, még mit tervezel eltenni és honnan szerzed be az alapanyagokat?2015. aug. 18. 16:48
1/2 anonim válasza:
Én csak paradicsomot szárítottam, amit az Aldiban vettem. Mást nem tervezek. Esetleg segítek anyukámnak, ha kell valamiben, neki elég nagy kertje van és szokott lekvárt, befőttet elrakni. Bár mostanában inkább csak berak mindent a hűtőládába, az egyszerű és gyors.
2/2 anonim válasza:
Már készen van:
- nektarin lekvár: sima, gyömbéres, fahéjas-szegfűszeges, Earl Grey teás
- ketchup: pritamin paprikás, sült
Tervezek még:
- még több nektarin lekvár (sima és rózsás), esetleg ivólé
- szárított paradicsom
- zakuszka (padlizsános verziót biztos, esetleg babosat vagy gombásat is)
- cukkinikrém
- esetleg ajvár (tavaly már készítettem, nagy sikere volt)
Gondolom nem okoz nagy meglepetést: nektarinunk van rogyásig :D meg paradicsomunk és cukkinink is.
Minden egyéb: piac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!