Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért forrhatott ki a télire...

Miért forrhatott ki a télire eltett lecsóm?

Figyelt kérdés
Úgy készítettem, hogy a forró lecsót üvegbe tettem, oljat öntöttem a tetejére, rá celofánt, arra nátrium-benzoátot, majd a fedőt. Néhány nap után kiforrott az üvegből. Mit csináljak másképp? (Nagyon új vagyok még a konyhában:))

2013. aug. 2. 18:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Szárazdunsztba kellett volna tenni, és abban kihűlni. napokig is benne lehet hagyni.
2013. aug. 2. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. aug. 3. 19:12

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!