Mivel szoktátok "megbolondítani" a burgonyapürét?
Figyelt kérdés
Nagyon unom már a klasszikus változatot, és kíváncsi lennék, hogy ti mit tesztek még bele, hogy érdekesebb, ízletesebb legyen. :)2015. aug. 14. 15:14
11/17 anonim válasza:
Ne áruld el senkinek! Én általában burgonyát rakok a burgonyapürébe.
12/17 anonim válasza:
Aszondom neki tejet kap,de mégsem.
Vizesen vajasan megy a tányérra. :-)
Ha nem csak a krumplit akarom megbolondítani,akkor megy bele csípőspaprika. Na miután megették télleg úgy rohangálnak,mint a megbolondult bolondok!
13/17 anonim válasza:
A karfiolt puhára főzöm, egy kis kefírrel összeturmixolom és a pürébe keverem
14/17 anonim válasza:
Mi zellert rakunk bele. A burgonyával együtt főzzük, leszűrés után vaj, tej, só kerül bele. Majd botmixerrel vagy habverővel pépesre keverjük. Mi sokkal jobban szeretjük zellerrel mint anélkül.
15/17 anonim válasza:
Vaj, sajt, parmezánsajt, pirított hagyma, sült hagyma, bacon, petrezselyem, snidling, újhagyma, kakukkfű, rozmaring, medvehagyma.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :)
2015. aug. 18. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!