A félig átsült csirkemell újrasütésével "megmenthető"-e?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Tegnap nem a saját tűzhelyemen voltam kénytelen főzni, és serpenyőn látszólag jól megsült csirkemellem belül igencsak nyers maradt. Az a kérdésem, hogy ez most kuka vagy ha utólag átmelegítem sütőben vagy serpenyőben, még jó lehet-e? (Hűtőben volt végig)2015. aug. 10. 01:16
3/8 anonim válasza:
Tedd bele egy kizsírozott jénai tálba és a tetejét is tedd rá.Told forró sütőbe és vaj puha lesz.
4/8 anonim válasza:
A csirkemell egyébként is száraz, ha mégegyszer átsütöd, olyan lesz, mint a cipőtalp. De azért, megeheted.
5/8 anonim válasza:
Szerintem kuka. A csirke nagyon kényes.
6/8 anonim válasza:
Szerintem önts rá vizet és párold kuktában 10 percig, Majd nyisd ki és a maradék vizet párologtasd el. Nagyon puha lesz, nem cipőtalp.
7/8 anonim válasza:
Én felvágnám ujjnyi csíkokra, úgy sütném át, és csinálnék rá tejszínes szószt, amibe mehet még gomba vagy zöldborsó vagy kukorica.
8/8 anonim válasza:
Nyugodtan. Én egyszer jártam így, akkor ez oldotta meg:
A csirkemell szeleteket először kicsit átmelegítettem vajon, majd felöntöttem őket annyi vízzel, hogy épp ellepje. Így főztem őket közepes lángon, míg el nem főtt a víz. Ha a Te csirkemelleid nem sültek meg annyira kívűl, főzés helyett akár sütheted is őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!