Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sos híg lett a krém. Mit...

Sos híg lett a krém. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Pudingos krémet csináltam, de túl híg lett, így nem tudom felkenni.

Valami megoldás?


2015. aug. 8. 11:51
 1/2 anonim válasza:
2015. aug. 8. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
zselatinoldat, vagy rodopol (xantángumi) hozzáadása segíthet.
2015. aug. 8. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!