Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Főtt húst kuktában lehet főzni?

Főtt húst kuktában lehet főzni?

Figyelt kérdés

Mármint úgy értem, hogy főtt újburgonyát akarok csinálni, hozzá főtt húst és ribizlimártást, csak azt nem tudom, hogy kuktába nem ég le egy nagy darab egészben hagyott lapocka, ha csak úgy teszem bele vízzel?

Valaki csinált már így?

2015. aug. 8. 10:56
 1/4 anonim válasza:
Nem fog leégni. Nyugodtan főzd meg a kuktában. Arra vigyáz, hogy a kukta max. 3/4-ig legyen tele.
2015. aug. 8. 11:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Figyu! Ne fozd, hanem susd meg. Befuszerezed ahogy van egyben, majd beteszed a sutobe 100 fok koruli homersekletre es igy sutod kb.6 orat. Tokeletes lesz, oda sem kell figyelni ra es biztosan nem eg le.
2015. aug. 8. 20:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Sutessel nagyon sok gaz elmegy. A kuktara is azert gondoltam, hogy takarekos legyen ido ugyileg
2015. aug. 9. 16:54
 4/4 zolidobos ***** válasza:
Csak úgy kérdezem, hogy ha mindenképpen főve szeretnéd, miért nem főzöd meg húslevesnek? Akár kuktában is megoldható. A zöldségektől a hús is jobb ízű lesz, meg lesz egy jó adag levesed, ami ha nem fogy el, kiváló felöntőlé lefagyasztva..
2015. aug. 9. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!