Lehet pacalpörköltet kuktában főzni, vagy bün?
Figyelt kérdés
2014. aug. 28. 19:48
1/9 anonim 



válasza:





Lehet, de forrald le róla sok vizet. Kuktából nem párolog el.
2/9 A kérdező kommentje:
És ha nem is teszek rá sok vizet? Csak annyit, ami ellepi, mint más pörköltnél
?
2014. aug. 28. 20:10
3/9 A kérdező kommentje:
Bizonyos 83-as válaszolót, vagy zenész Zoltánt várom különösen.
2014. aug. 28. 20:11
4/9 anonim 



válasza:





Én soha nem főzöm kuktában a pacalt és egyéb hosszú főzést igénylő ételeket sem, pl marhapörkölt, körömpörkölt stb.
Nem vagyok a gyorsfőzés híve,aminek meg kell adni az idejét, annak megadom, nem sajnálom rá.
A pacalnak is szerintem a hosszú, lassú főzés kijár, ha igazán finom , sűrű szaftos végeredményt szeretnénk.
Jó munkához idő kell, tartja a közmondás :)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én is igy vagyok vele, de most támadt egy ilyen ötletem. Jelenleg az előfőzös, füszeres, kiöntör rész megy 8-ig, majd teszem a hagymára. Időm mint a tenger, csak eszembe jutott, hogy milyen lenne kuktában?
2014. aug. 29. 07:07
6/9 A kérdező kommentje:
KIÖNTŐS RÉSZ
2014. aug. 29. 07:07
7/9 A kérdező kommentje:
Már fő, nem kuktában pöntyög. El is megyek vásárolni mellőle.
2014. aug. 29. 10:11
8/9 anonim 



válasza:





Gondolom már kész a finom pacalpörkölt, én is kedvet kaptam hozzá, a jövő héten bekerül a hétvégi menübe :)
Jó étvágyat és jó egészséget :)
üdv.
9/9 A kérdező kommentje:
üdv
2014. aug. 29. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!