Húslevest csinálok Bivaly comb is van benne, főzés után a húst megsütném. Hogyan?
Figyelt kérdés
a húsleves elég vegyes vágott, úgy szeretjük, ha mindenféle húsok vannak benne. Viszont úgy gondoltam, hogy a kb 1 kilónyi marha combot megsütném másodiknak, amikor már kész a leves. Van valami ötletetek? Hogyan fűszerezzem? Miben süssem? Egyben, vagy szeletelve?2015. aug. 3. 13:02
1/4 anonim 



válasza:





1. Most marha vagy bivalyhúsról van szó? Mert a kettö két teljesen különbözö állat, és nem mindegy, mit föztél a levesbe.
2. A megfött (leves)húst megsütni nem érdemes, mert borzalmasan kiszáradt, íztelen valami lenne belöle.
3. Ha a fött húsból akarsz föételt kreálni, akkor figyelmedbe ajánlom a vadast mint receptet, vagy esetleg más mártásos húst. Ezeknél a külön elkészített mártásban felmelegített hús se nem lesz túlfött, se száraz, és a mártás miatt ízletes is marad.
2/4 anonim 



válasza:





Amikor a hús már jó puha és megfőtt a levesbe . (arra azért számolj ,hogy akár 4-5óra is kell neki ). Vedd ki majd zúzott fokhagymát sót ,borsot ,keverj el olajban és dörzsöld be vele a húst. Vagy akár egy házi BBQ mártással is bekenheted. A lényeg pácolás után tedd tepsibe és ne hirtelen kapjon hőt . Attól mert átfőtt a hús belül még lehet kicsit rágos.Ezért a lassúsütést ajánlom 150C 2-3 óra majd amikor látod ,hogy a hús kezd szét esni magától szálaira akkor van kész. Akkor jó ha szét mállik a szádban. Ha BBQ mártásban csinálod vagy akár fokhagymásan a maradékokat feltudod használni szendvicsekbe. Nekem így szokott kinézni a marha sült . Ez most fokhagymás pácban van. [link]
3/4 anonim 



válasza:





Lecsós mártásba is teheted, egy kicsit forrald össze a jól megfőtt hússal.
4/4 A kérdező kommentje:
hu nagyon guszta ez a kép :) köszönöm :) A lecsós mártás sem hangzik rosszul :) Van itthon egy üveg száraz vörösborom arra gondoltam a végén kicsit meglocsolom.
2015. aug. 3. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!