Az ajvárt azt mihez esszük?
Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 11:09
1/7 anonim válasza:
Csevaphoz alapból.
De akármihez lehet: pirítósra, húsra, tésztára.
2/7 schocko válasza:
Csevaphoz alapból csak vöröshagymát esznek...sültekhez passzol leginkább...
3/7 anonim válasza:
2-es! Nem igaz! Csevaphoz Ajvár és lilahagyma! Ez az eredeti! Az hogy egy magyar mivel mit eszik màr màs kèrdès.
4/7 anonim válasza:
Minden hidegkajához passzol és nagyon finom.
5/7 anonim válasza:
A horvátoknál a csevaphoz mindig adnak és kockázott hagymát is, ami délen lila északabbra fehér főzőhagyma. Más valkán országokban a sültekhez, vagy plescavicához (vegyes darálthús grillen sütve).
6/7 schocko válasza:
U Srbiji ćevapi su nešto duži, oko 10 cm, a poznati su i oni pripremljeni u Leskovcu. Ne služe se u lepinji (zato se niti ne jedu "usput") već isključivo na tanjuru, obično sa lukom.
-tehát csak hagymával...a horvátoknál esetleg! adhatnak még mellé ajvárt, de máshol nem szokás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!