Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az ajvárt azt mihez esszük?

Az ajvárt azt mihez esszük?

Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

Csevaphoz alapból.

De akármihez lehet: pirítósra, húsra, tésztára.

2015. júl. 28. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 schocko ***** válasza:
30%
Csevaphoz alapból csak vöröshagymát esznek...sültekhez passzol leginkább...
2015. júl. 28. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
2-es! Nem igaz! Csevaphoz Ajvár és lilahagyma! Ez az eredeti! Az hogy egy magyar mivel mit eszik màr màs kèrdès.
2015. júl. 28. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden hidegkajához passzol és nagyon finom.
2015. júl. 28. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim válasza:
100%
A horvátoknál a csevaphoz mindig adnak és kockázott hagymát is, ami délen lila északabbra fehér főzőhagyma. Más valkán országokban a sültekhez, vagy plescavicához (vegyes darálthús grillen sütve).
2015. júl. 28. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 schocko ***** válasza:
55%

U Srbiji ćevapi su nešto duži, oko 10 cm, a poznati su i oni pripremljeni u Leskovcu. Ne služe se u lepinji (zato se niti ne jedu "usput") već isključivo na tanjuru, obično sa lukom.


-tehát csak hagymával...a horvátoknál esetleg! adhatnak még mellé ajvárt, de máshol nem szokás...

2015. júl. 28. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
2015. aug. 1. 06:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!