Mennyire lehet jó, ha készitek barackturmixot (tejjel és mézzel), aztán teszek bele például 2 tojást meg esetleg egy kis lisztet, aztán ezt palacsintasütőben megsütöm?
Ki kell próbálni.
Szerintem jó lehet.
Szerintem is jó lehet végülis ha kakaót, diót, egyebeket leget keverni a palacsintatésztába, barackot miért ne?
Én szerintem kipróbálom :))
Gondolom, nem lesz rossz (a tojás+banán palacsinta igen népszerű, nyilván a barack más ízű és kicsit nedvesebb is, de azon lehet segíteni). Liszt vagy egyéb száraz szerintem kell bele, anélkül híg lenne.
Én valószínűleg diót használnék (ha nem kerülném a hőkezelt gyümölcsöket már eleve), a turmix ízének sem tesz rosszat. De a barackhoz a mák is megy, ha valaki szereti. Én igen, de a diót jobban :)
Jó ötlet, de a méztől le fog ragadni és szét is szakadhat.
A tésztából hagyd ki.
Annyi lisz kell bele ,hogy lassan folyon le a kanálról,és keverj olajat a tésztába!És hagyd állni összekeverés után ninimum 1/2 órát.Az elsők ezért szoktak leragadni szétesni,a másnapra maradt péacsinatésztából már az elsö is sikerül!
Szerintem turmikxolásnál jobb,vékony szeletekre vágni és a szétöntött tésztára rakni sütés közben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!