Hogyan lehet megszeretni egy ételt, ha valaki nem szerette éveken keresztül?
Kérdés, hoyg egy konkrét receptröl van-e szó, vagy egy alapanyagról.
Az elsö esetben megkóstolsz egy kisebb falatot, esetleg más valakivel elkészíttetve, mint ahogy régebbröl emlékszel.
A második esetben más elkészítesi módokat próbálj ki - lehet, hogy másként ízleni fog.
Ha nem megy, akkor viszont fölösleges eröltetni, minden embernek van olyan, amit nem szeret/nem bír megenni. Semmit nem KELL enni, semmi baj sem lesz abból, ha valaki egy-egy alapanyagot/ételt nem eszik meg. Minden szükséges összetevöt megkaphatsz másból is.
De ha konretizálnád a kérdést, többet leehtne mondani hozzá
Milyen ételről van szó?
Sokszor az eltérő elkészítési mód segíthet. Én pl. a tipikus spenótot tükörtojással mindig is utáltam, de tejszínesen, paradicsommal, olaszos ételekben rájöttem, hogy isteni.
A férjem nem ette meg a brokkolit pl., de amikor készítettem neki füstölt sajtos brokkolikrémlevest jó fokhagymásan, megszerette :) Egyszerűen csak az olyan ételeket nem bírta, ahol nagyon töményen volt jelen a brokkoli íze.
Ilyesmire gondolok pl.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!