Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkemell filéből mit főzzek...

Csirkemell filéből mit főzzek hétvégén?

Figyelt kérdés
2015. júl. 11. 08:43
 1/6 anonim ***** válasza:
18%
Inkább süssd ki.
2015. júl. 11. 09:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

sajtos tejfölös csirkemell.


a csirket sózd be,majd panirozd így: liszt,tojás,és forgasd reszelt sajtba.


Majd egy tepsi alját olajozz ki (közbe a sütőt kapcs. be kb 170 fokra).és a tetejét kend le tejföllel. alufóliával takard le.35-40 percig süsd,majd vedd le a fóliát és anélkül is amíg egy kicsit megpirul.


a tejföl helyett önthetsz rá főzőtejszínt is! ezzel is nagyon finom


vagy: amikor kiolajozatd a tepsit-raksz rá bacon szalonnát,erre rakod a sajtos húst majd a tetejére szintén bacon jön.egy kis vizet öntesz a tepsi saraiba.alufóliát raksz rá,és a többit úgy csinálod ahogy elöszőr írtam

2015. júl. 11. 09:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

fokhagymás csirkem


besózod és lisztes keverékbe forgatod: pár kanál lisztbe raksz vegetát,valamilyen csirkesfűszer keveréket,kis pirosparikát. ezt összevered és ebben megforgatod a húst. kevés olajon mindkét oldalát kicsit megsütöd.


a tepsi aljába öntöd azt az olajat amibe kisült a hús,belearakod a csirkéket,és zúzott fokhagymát raksz minden húsra. egy kevés vizet öntesz még a tepsibe,fólia alatt 40-45 percig sütöd

2015. júl. 11. 09:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Csirkemell őzgerincformában.Üsd be google-ba,a kedvenc ételem,és két napra is elég.Bár attól függ,hányan vagytok.
2015. júl. 11. 09:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
En most padlizsanba töltöttem, ugy,hogy előtte tojasba forgattam, amibe volt bazsalikom, pirospaprika, so, bors , majd padlizsanba töltöttem :) ez nagyon varrialhato, keves kaloria , laktat de megis könnyed :)
2015. júl. 11. 10:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Legegyszerűbb felkockázni, sóval, feketeborssal, sok-sok majorannával ízesíteni és kis zsírban kisütni.


Kapros kukoricás csirke: szintén fel kell kockázni, sózni pici zsiradékban kisütni. Ha már kifehéredett és átsült, mehet rá bőven a kapor, pici liszt, tejszín (olcsóbb verzióban több liszt és tej), konzerv kukorica, egyet rottyan és kész. Rizzsel az igazi. Kb 3 csirkemellhez 250ml tejszín és egy kukoricakonzerv. Kb így néz ki, nálunk több benne a kapor [link]

2015. júl. 11. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!