Virág Milán kérdése:
Hogy lehet azt megcsinálni, hogy a zabos sütiben csokidarabkák legyenek? Nem olvadnának el sütéskor?
Figyelt kérdés
2015. júl. 10. 12:57
1/6 anonim válasza:
Szeintem speckó a csoki. A bolti muffinporhoz pl amit adnak nem olvad.
Ha magam csinálom, nekem mindig elolvadt.
2/6 anonim válasza:
Nem, ha anormálsi csokot csak összedarabolod (késsel), és azt ekvered bele, az nem olvad meg, csak amíg forró, addig lesz puhább.
3/6 Böske53 válasza:
Nem olvad el, ha pl 75 %-os kakaó tartalmú táblást késsel feldarabolsz egy vágódeszkán. É rendszeresen sütöm a reggeli zabpelyhes, szezám- és mandulalisztes kekszet a családnak a reggelihez. A száraz ( lisztes) részhez keverd, utána vegyítsd az olvasztott kókuszolajos összetevővel. ( ha érdekel küldök jó receptet) Tuti nem olvad, darabos marad a csokim !
5/6 anonim válasza:
Szia!En etcsokit hasznalok,az nem olvad el mivel nincs benne cukor..
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. szept. 24. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!