Igabcsy kérdése:
Melyik a legfinomabb szójaszósz?
Figyelt kérdés
Még soha nem használtam, és nem is tudom milyen íze van. De mostanában kisérletező hangulatban vagyok.
Láttam, hogy több félét is lehet kapni. Van köztük ízbeli különbség? Ha igen, akkor egy zöldséges, rizses ételhez melyiket javasolnátok első kipróbálásra?
2010. márc. 3. 19:28
1/2 anonim válasza:
bármelyik közép árkategóriás márka megfelelő. A különbség abban van hogy világos vagy sötét szójaszósz van. Utóbbiban van karamell is, ami ad egy érdekes ízt neki.
Én a helyedben a világos szójaszósszal kezdeném, de csak a kész ételbe rakd mert hőkezeléssel megkeseredhet! (tapasztalat)
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. Akkor elsőként a világosat próbálom ki.
2010. márc. 7. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!