Túrós tésztához jó a zsírszalonna? Vagy mindenképpen húsos kell?
Figyelt kérdés
2015. jún. 29. 18:59
1/6 anonim válasza:
Régen zsíros füstölt szalonnát sütöttek mindenhol hozzá, nem húsosoat.
De a zsírszalonna az más, az NYERS, nem sózott es nem füstölt szalonna, amiböl a fözéshez használt zsírt sütik ki.
2/6 anonim válasza:
Nagyon jó hozzá a zsírszalonna is! :)
3/6 anonim válasza:
Nem csak régen, tradicionálisan most is füstölt szalonnát tesznek rá. Nem húsosat, és nem zsírszalonnát.
4/6 anonim válasza:
Turostesztat bun nem sima fustoltszalonnaval kesziteni! :) Amugy is ezek a mai gyorspacolasu husos szalonnak egy fillert sem ernek, meg csak a zsirjukat sem lehet kisutni, csak valami sos vizes le jon ki belole.
6/6 anonim válasza:
Én csakis füstölt szalonnából készült pörcöt teszek rá. Nem húsosból, zsírosból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!