Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Túrós tésztához jó a zsírszalo...

Túrós tésztához jó a zsírszalonna? Vagy mindenképpen húsos kell?

Figyelt kérdés
2015. jún. 29. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Régen zsíros füstölt szalonnát sütöttek mindenhol hozzá, nem húsosoat.


De a zsírszalonna az más, az NYERS, nem sózott es nem füstölt szalonna, amiböl a fözéshez használt zsírt sütik ki.

2015. jún. 29. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
37%
Nagyon jó hozzá a zsírszalonna is! :)
2015. jún. 29. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak régen, tradicionálisan most is füstölt szalonnát tesznek rá. Nem húsosat, és nem zsírszalonnát.
2015. jún. 29. 19:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Turostesztat bun nem sima fustoltszalonnaval kesziteni! :) Amugy is ezek a mai gyorspacolasu husos szalonnak egy fillert sem ernek, meg csak a zsirjukat sem lehet kisutni, csak valami sos vizes le jon ki belole.
2015. jún. 29. 19:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
a zsíros bőröm is jó lesz
2015. jún. 29. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én csakis füstölt szalonnából készült pörcöt teszek rá. Nem húsosból, zsírosból.
2015. jún. 29. 21:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!