Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lasagnét szeretnék csinálni....

Lasagnét szeretnék csinálni. Ez így jó lenne?

Figyelt kérdés

Nem szeretjük a besamel mártást ezért ki akarom hagyni.

Lehet hogy ahelyett reszelt sajtot szórok a rétegek közé?

Illetve sima lebbencs tésztát vettem, azt ugye nem kell előfőzni?


2015. jún. 23. 09:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
igen, jó lesz, csak krémesebb, zsírosabb sajtot válassz. Persze nem pont az eredeti lesz. Én nem szoktam előfőzni, de nem tudom, hogy a besamel nélkül lesz-e elég folyadék, hogy jól megpuhuljon. Talán mártsd forró vízbe, mielőtt a tepsibe teszed.
2015. jún. 23. 09:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Sosem tettem besamelt bele.Mi sem szeretjük.Már vagy 15 éve csinálok rendszeresen.Megpuhul anélkül is.Valóban a sajt legyen kicsit zsírosabb.És azzal is vigyázz,hogy ne legyen füstölt,mert az megéghet.Ha kész,akkor tehetsz rá az íze miatt,ha szeretitek.:)
2015. jún. 23. 09:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A férjem sem szereti a besamelt. Én úgy szoktam készíteni neki a lasagnet, hogy a húsos ragút több paradicsommal készítem így levesebb lesz. Sajtot csak a tetejére szoktam tenni.
2015. jún. 23. 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. jún. 23. 09:47
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Én a tetejére és közé is teszek házitejfölt, vagy főzőtejszínt.
2015. jún. 23. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A besamel csak az ízéhez tesz hozzá valamicskét, a tészta az megpuhul nélküle is :) Ricottával szokták még helyettesíteni.
2015. jún. 23. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
74%

Én sem csinálom besamellel, csak több paradicsommal. tehetsz közé is sajtot, nem rontja el.

Nem kell előfőzni a tésztát, vígan megpuhul a lebbencs is.

2015. jún. 23. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim válasza:
100%
Én szeretem a besamelt,de keveset teszek bele. Úgy szoktam, hogy pici olivaolaj a tál aljára, arra a meleg vízbe mártott tészta, utána besamel (neked oda mehet egy kis sajt, esetleg sajtkrém, de ki is hagyhatod) jöhet a hús, megint tészta vízbe márstba, stb stb ezt ismétlem, amíg el nem fogy és a tetejére teszek megint egy kis besamelt és arra a jó sok reszelt sajtot. így megpuhul és jó sok paradicsomos hús lesz benne.
2015. jún. 27. 00:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Nem tettem bele besamelt hanem szórtam közé egy pici sajtot. A tészta is nagyon finom pont jó puha lett.

Köszi mindenkinek a segítséget.

2015. júl. 12. 12:08

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!