Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szeretnék töltött sertésszívet...

Szeretnék töltött sertésszívet sütni, kivitelezhető?

Figyelt kérdés
Vacsora estet tartanék, szeretnék kecskesajttal töltött szívet elkészíteni, de még sosem csináltam, várom az ötleteket és a tippeket hogy kivitelezhető e és hogy hogyan. :)

2015. jún. 21. 18:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem alkalmas rá. Csupa izom a szerkezete ,nagyon sokára fő meg. Ha meg is főzöd előre, egy masszív, tömör darab lesz, ami nem alkalmas töltésre és továbbsütésre.

Általában a hurkába (abálandó belsőségekkel együtt )főzik, esetleg szívpörköltnek.

2015. jún. 21. 20:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Meg apróra vágva, szíve-nyelve levesnek :)

Egyes válaszához annyit tudnék hozzátenni, hogy nekem úgy rémlik, hogy nincs is akkora kamrája egy sertésszívnek, hogy érdemes lenne bele bármit töltögetni (bár tény, hogy nem mostanában láttam sertésszívet közelről :$)

2015. jún. 21. 20:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Esetleg valami igényes köretet tudnátok hozzá ajánlani? :)
2015. jún. 21. 22:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor csak egyszerűen kifőzöm vörösborban, ahhoz mit szóltok vagy az tré?
2015. jún. 21. 22:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért ragaszkodsz a sertésszívhez, de, akkor már egy vörösboros szívpörkölt, krumplifánkkal Még a szalontüdőt szokták szívvel vegyesen főzni, zsemlegombóc a körete, nagyon finom is- annak aki szereti-de a nevével ellentétben elég hétköznapi étel.

Kecskesajttal én pl sertésszüzet töltenék meg, és azt adnám áfonyalekvárral, vajas-spenótos krumplipürével.

2015. jún. 22. 06:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem sertés, hanem pulyka-liba-kacsa szívből el tudok képzelni egy hasonlót:

- hosszában végig vágod a szívet és kiteríted. 2-3 db-ot egy hűtős zsacsiba rakva, szépen ki tudod klopfolni.

Ha ezekbe rakod a tölteléket, feltekered, mind a roládot és panírozod...

Mert önmagában a pulyka-szívet panírozva, kirántva... nagyon fincsi kaja!!!

2015. jún. 22. 07:40
 7/7 anonim ***** válasza:
tyű! nagyon jól hangzik! nekem eszembe se jutott volna, biztos fincsi lesz :)
2015. jún. 24. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!