Kivitelezhető? SÜRGŐS!
Szóval marcipánnal szerettem volna bevonni egy tortát ,viszont kiderült ,hogy a családból senki nem szereti a marcipánt ,persze rajtam kívül. :D
Így hát arra a döntésre "kényszerültem " ,hogy akkor bevonom puncsos krémmel .
Habzsák segítségével szeretném bevonni ,és egyébként a csillag formájú fejjel szeretném "felfújni" az egész tortára .
Meg lehet ezt oldani ,hogy szép , ízléses dekoráció legyen és ,hogy ne csak úgy "follyon" le a tortáról ,hanem "stabil" és formás legyen (a csillagok is ) ?
Vagy a krémbe kellene tennem valamit ?
Bocsi a "primitív" kérdésekért ,de ebben elég amatőr vagyok . :)
Köszönöm a válaszokat ! :)
Megoldható persze.
Főzz 3 dl tejből puncspudingot. Jól összekapja, ne ijedj meg. Hagyd kihülni teljesen, közben közben kavargasd meg. Keverj ki 20-25 dkg margarint jó alaposan 10-15 dkg cukorral (lehet porcukor is). Tehetsz bele rumaromát is. Aztán ha teljesen kihült apuding, ezt a két krémet keverd össze. Ezzel be tudod vonni a tortát, és habzsákkal is dolgozhatsz.
De ha versz fel tejszínhabot és mascarponéba kevered, majd ízesíted egy kis rumaromával, az is jó lesz. Mind amascarponet, mind a habtejszínt jól hűtsd be, és a krémsajtba tedd a habot, szépen apránként. Nem biztos, hogy kell bele majd mind, az állagán látni fogod. Tartós, de formázható lesz.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!