Hogy vágjátok vékonyra a májat? Hogy szép vékony legyen, hogy ne legyen nyers ha megsütöm. Mert ugye ha vastag akkor nem tud átsülni annyira.
Figyelt kérdés
Nekem össze-vissza csúszkál a májam és így nemtudom vékonyra vágni. :(2010. márc. 1. 13:23
1/3 anonim 



válasza:





Szia! deszkára tegyél papírtörlőt, akkor nem csúszkál.
bal kezeddel lefogod, jobb kezeddel és egy jó éles hosszúpengéjű késsel jobbról balra haladva vágjál szép szeleteket. nem kell papírvékonyra, mert akkor kiszárad.
azért a ráragadt papírt szedd le.
de , ha máskor csinálsz előtte tedd fagyasztóba, félfagyosan nagyon szépen lehet szeletelni.
üdv.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :) Megyek és gyosan meg is csinálom mire anyu hazaér :)
2010. márc. 1. 13:31
3/3 anonim 



válasza:





Szia!
Szerintem annyira nem kell vékonyra vágni, mert hamar kiszárad. A máj akkor finom és jó, ha porhanyós. Én legalábbis nem szoktam túl vékonyra vágni, és mindenkinek nagyon szokott ízleni.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!