Krumplifőzelékhez őrölt babért használhatok?
Figyelt kérdés
Sima egyszerű krumplifőzeléket szeretnék csinálni, fel is vágtam a krumplikat, de most vettem észre, hogy nem egész babérlevelet vettem véletlenül.2015. jún. 16. 14:59
1/4 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan használhatsz.
De ha nem szeretnéd h benne legyenek a kis darabkák rakjad be vmi vászonzacskóba.
2/4 anonim válasza:
persze, csak ne tegyél sokat, mert az őröltnek sokkal intenzívebb az íze...
vászonzacskóba minek kellene tenni??? meg van őrölve, nem törve van
3/4 anonim válasza:
Igen tökéletes bele, és kb annyira fog látszódni, mintha egy kis őrölt borssal szórtad volna meg.
Az adagolással tényleg légy óvatos, inkább előbb kevesebbet, aztán kóstolás után esetleg még mehet egy picurka.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Meg is csináltam és valóban nagyon szuper lett őrölt babérral! Szerintem máskor is így fogom készíteni :) tényleg csak egy nagyon pici kellett bele.
2015. jún. 16. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!