Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Roze kacsamell ele milyen...

Roze kacsamell ele milyen eloetelt talaljak?

Figyelt kérdés
Vorosboros szilvamartassal es hercegnoburgonyaval talalom, desszertnek dios maktorta lesz. Ti mit keszitenetek eloetelnek? Valamilyen kremlevest? vagy sussek ciabattat, es kinaljam valamilyen pastetommal, korozottel?
2015. jún. 14. 16:03
 1/7 anonim ***** válasza:
64%

Én egy mozzarellás-paradicsomos- friss bazsalikomos (pár szem olivabogyóval )hideg sajttálat adnék elébe.

Körözöttet ne, szerintem nem passzol hozzá.

Ha krémleves, csak egy kis csészényi, cukkini, brokkoli vagy pórhagyma, esetleg kombinálva.Egy biztos, semmiképpen nem gyümölcsből készültet.

2015. jún. 14. 16:28
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem meg pont jó hozzá egy hideg, savanykás gyümölcsleves, különös tekintettel a melegre, pl. egy mentás eperkrémleves. Vagy szintén savanykás előétel, halas, kaviáros, vagy tenger gyümölcsei, pl. füstölt lazachab kaviárral.
2015. jún. 14. 16:34
 3/7 A kérdező kommentje:

Van itthon spargam, lehet, hogy azt csinalok (azt hiszem, hogy keszitettem ele mar), bacont piritok bele es zsemlekockat. Ti ennetek?

Gyumolcseim nincsenek itthon, mozzarella es paradicsom van, de friss bazsalikom nincs (es bolt se). :(

2015. jún. 14. 17:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Én ennék:-)
2015. jún. 14. 17:11
 5/7 anonim ***** válasza:
16%
Vörösboros szilvamártás elé gyümölcsleves ??? Gratulálok !
2015. jún. 14. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A spárgakrémleves nagyon jó, főleg ropogós baconnal, ahogy elgondoltad.
2015. jún. 14. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:
A mozarella, paradicsom más zöldfűszerrel is üdítő előétel lehet.
2015. jún. 14. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!