Pulykamellet hogyan készítenéd el a meggyszósz és a pirított gríz mellé?
Figyelt kérdés
2015. jún. 14. 06:44
1/8 gumicsizmás bagoly válasza:
Sehogy, nem illik hozzá.
2/8 anonim válasza:
Érdekes, de nekem most az jutott eszembe, hogy kezeld úgy, mint a marha-szeletet, amikor vadas-nak teszed fel:
zöldséggel együtt puhára főzni, majd a zöldségből tudsz vadas-mártást csinálni egy másik napon!
A husit most a meggyszószhoz adod. Ha még gyúrsz egy adag krumplis-gombócot is, a pirított grízbe forgatva, azt is mellé rakod az asztalra a szósz + husinak köretként...
Persze ha csak kirántod, de akkor a pirított grízt nem készíteném el hozzá. Gyorsabban kész is van, kevesebb időt kell a konyhában töltened!
3/8 anonim válasza:
Sajttal, sonkával töltve rántva, de ezt a köretet elfelejteném hozzá. Jó kis friss salátával.
4/8 anonim válasza:
Ilyen melegben a savanyú meggyszósz szerintem is jó ötlet!
5/8 anonim válasza:
A legegyszerübb. ha szeletekre vágva kevés olajob megsütöd - kb 15 perc, mire elkészül, tovább nem szabad sütni, mert száraz lesz.
6/8 anonim válasza:
Pulyka steaket készítenék belőle.
7/8 anonim válasza:
Savanyú szószok marhához, vadakhoz illenek nem fehérhúsokhoz.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Végül nem azt készítettem belőle, de jövőhéten hétvégén beiktatom, de nem pulykahúst készítek mellé.:-)
2015. jún. 14. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!