Tortilla töltelék, szerintetek?
Sziasztok,
párom folyton jár horgászni,és én már unalmasnak találom a sült ,rántott halat meg ezeket a sima ételeket.
Néztem egy német csatornát ahol harcsarizst készítettek.
Lényegében 2 szebb szelet harcsafilét durvára kockázva pirítani ,sütni,majd amint szinte kész a filé pár szem gombát,fokhagymát hozzáaprítani (nagyon kis darabokra),ezeket vajban (és esetleg kis bor hozzáadásával párolni) amíg a hal és a gomba meg nem sül teljesen (persze plusz fűszerek,és láttam paradicsomos változatát),a végén pedig robotgéppel vagy amivel tetszik ledarálni szinte teljesen hogy a püréhez ,rizs állaghoz közelebb legyen.
Ezt gondoltam tortillába,esetleg tejszínes vörösboros fűszervajjal meglocsolva
Jól "hangzik", én biztosan kipróbálnám, de lehet, hogy kis is fogom.
Persze, ha a halak is úgy gondolják :)
Szóval:
- ha még a nyers tésztába akarod töltelékként, és utána kisütni, akkor oké
- ha a kisütött tortillába akarod belerakni, akkor ennyire nem pépesíteném és kevernék/raknék mellé nyers zöldséget is: salátát, felszelt káposztát, uborkát, stb. stb.
Bár meglehet, hogy mindkét változat nyerő lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!