Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tortilla töltelék, szerintetek?

Tortilla töltelék, szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

párom folyton jár horgászni,és én már unalmasnak találom a sült ,rántott halat meg ezeket a sima ételeket.

Néztem egy német csatornát ahol harcsarizst készítettek.

Lényegében 2 szebb szelet harcsafilét durvára kockázva pirítani ,sütni,majd amint szinte kész a filé pár szem gombát,fokhagymát hozzáaprítani (nagyon kis darabokra),ezeket vajban (és esetleg kis bor hozzáadásával párolni) amíg a hal és a gomba meg nem sül teljesen (persze plusz fűszerek,és láttam paradicsomos változatát),a végén pedig robotgéppel vagy amivel tetszik ledarálni szinte teljesen hogy a püréhez ,rizs állaghoz közelebb legyen.

Ezt gondoltam tortillába,esetleg tejszínes vörösboros fűszervajjal meglocsolva


2015. jún. 3. 12:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Jól "hangzik", én biztosan kipróbálnám, de lehet, hogy kis is fogom.

Persze, ha a halak is úgy gondolják :)

2015. jún. 3. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Szóval:

- ha még a nyers tésztába akarod töltelékként, és utána kisütni, akkor oké

- ha a kisütött tortillába akarod belerakni, akkor ennyire nem pépesíteném és kevernék/raknék mellé nyers zöldséget is: salátát, felszelt káposztát, uborkát, stb. stb.


Bár meglehet, hogy mindkét változat nyerő lenne!

2015. jún. 4. 07:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!