Nyers hust ettem. Nagy bajom lesz?
Figyelt kérdés
Sult csirkemellet keszitettem de utolag vettem eszre (utolso falatoknal) hogy nehol nagyon halvanyan rozsaszin. Az izevel semmi nem volt
Nagy bajom lesz?
2015. máj. 30. 13:09
1/7 anonim válasza:
Az nem volt nyers. Azt egyből észre vetted volna. Amúgy egy falattól nem hiszem hogy bajod lenne. Az simán elporlad a gyomorsavban.
2/7 anonim válasza:
Azok a drága angolok : Csikszeredai csehóban csirke steak van angolosan (Kívül pirult,belül nyers) ,az égatta világon semmi bajod nem lesz
3/7 anonim válasza:
Csirkét en szabad eés a disznóhúst is, csak a marhát lehet véresen. Amúgy lehet semmi bajod nem lesz, csak akkor van gond, ha szalmonellás volt a csirke, de szerintem ez a ritkábbik eset.
4/7 anonim válasza:
en szaban helyett NEM szabad akart lenni. :_)
5/7 anonim válasza:
1-esnél a pont, sokkal esélyesebb hogy mástól volt elszíneződés, lehet rossz véreztetés, ütéstől kapott bevérzés, csont/porc melletti rész, ami alapból más színűre sül.
És egyébként is, még ha kicsit tényleg nyers lett volna , ekkora mennyiségtől szinte semmi esély nincs rá, hogy bármiféle bajod legyen.
6/7 anonim válasza:
Tudtommal nyers csirkehústól szalmonellát lehet kapni...
De nem hiszem hogy neked ettől bajod lenne.
7/7 anonim válasza:
Ha nyers lett volna attól se lett vóna bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!