SEGÍTSÉG! Hány perc kell a sajtos rúd sütéséhez? És nagy baj ha kifelejtettem a sót? :D
Mi amikor már kihűlt, akkor egy zacskóba szoktuk teni, hogy frissebb maradjon, de egy lezárható dobozba is jó. Hűtőbe viszont nem kel tenni!
Boldog szülinapot anyukádnak!
Èn alul szoktam megnézni,hogy picit pirul-e a "talpa" ,
egyet megfordítok ha picit sült akkor jó.
Én meg szoktam kenni a tetejét tojással,abba teheted a sót,"utólag".Jártam már így én is :-(
Jó tanácsokat kaptál! Azért egy kis kiegészítés: a sütés időtartama függ attól is,milyen tésztából csinálod.A leveles nagyon finom,azon van haszn.-i utasítás is.
Hogy sikerült? Beszámolnál?
Köszönöm a válaszokat! Nagyon finom lett. Végülis némelyiknek megszórtam a tetejét utólag sóval, de nem nagyon kellett. Anyukám azt mondta, hogy nagyon finom lett és, hogy büszke rám! :D
Amúgy nem levelestésztából csináltam, hanem csak simán....liszt, tejföl, kis tej, vaj, sajt.... és ennyi... Anyukám csodálkozott is, hogy milyen könnyű..pedig se sütőpor, se élesztő nem volt benne!
Sokat segítettetek, köszönöm mégegyszer. Azóta én csináltam az egyik vasárnapi süteményt is, az is nagyon jó lett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!