Tojáshabos kérdés?
Figyelt kérdés
Adva van egy nagyon jónak tűnő sütirecept, de egy kicsit elakadtam.
A 3 tojás sárgája a piteszerű tésztába kell.Marad a 3 tojás fehérje, amit úgy ír, hogy keményre felverünk, majd belekeverünk 20 dkg porcukrot és 15 dkg darált diót.(ez majd a legtetejére kerül és együtt kell sütni a piteszerű tésztával)
Én ennyi cukorral eddig gőz felett vertem fel a habot, így most tanácstalan vagyok, hogy a nyersen felvert hab felveszi-e a cukrot és a darált diót.
Köszönöm, ha valaki válaszol.
#dió #Tojáshab. cukor
2015. máj. 25. 11:31
1/2 anonim válasza:
20 dkg porcukor 3 tojás fehérjébe??!! Ez megfelel majdnem fél kiló kristálycukornak! Én édesszájú vagyok, de ennyit soha nem tennék bele! Max 2 csapott evőkanál porcukrot! Azt felveszi, és csak kellemesen lesz cukros ízű.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, nekem is furcsa változatlanul, de utánanéztem (Lottó süti ) és mindenhol kb ugyanezt írja.
Ha valaki esetleg már megsütötte volna, nagyon kérem, hogy referáljon, milyen, és így valóban jó -e a hab készítése.
2015. máj. 25. 16:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!