A bulgurt meg lehet úgy csinálni mint a sültkrumplit vagy mint a vízben főtt krumplit?
Figyelt kérdés
Hasábburgonya félét csinálnék belőlle sütőben vagy olajban, ízre milyen?2015. máj. 24. 14:07
2/10 anonim válasza:
ez valamiféle gabona, nem? hogy akarod ezt kisütni?
3/10 anonim válasza:
Szerintem keveri valamivel, a bulgur tört búza, nehéz lenne hasábra vágni
4/10 A kérdező kommentje:
nem, nem, nekem egész bulgur van.
2015. máj. 24. 14:27
5/10 A kérdező kommentje:
basszus elírtam! csicsóka! csicsóka!:D (nem tudom mért az ugrott be, meg mertem volna esküdni)
2015. máj. 24. 14:28
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
a csicsóka az más. :)
csipszet csinálhatsz belőle olajban, de köretnek inkább párold, ne olajban süsd. pl. tepsiben mint a tepsis krumplit, vagy serpenyőben kis hagymával, foghagymával
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor pontosan úgy mint a krumplit. :) A héját úgy tudom nem kell hámozni, csak alaposan lesikálni.
2015. máj. 24. 14:35
9/10 anonim válasza:
Én le szoktam hámozni, macerás, de akkor nem kell utána leszedegetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!