Főtt rizst mivel tehetem "ehetővé"?
Figyelt kérdés
Egyedül vagyok otthon...sütöttem a fagyóból hurka~kolbászt.
Van két adag(memzás)főtt rizs,köretnek akarom. Mivel tehetem ehetővé,mire a szüleim hazaérnek.Vaj,hagyma,mustár,majonéz,vagy mit keverjek bele,mert így nem finom.Nem tudom,már mindennel kostóltam
Van egy bő órám,segítsetek már!
15/L
2015. márc. 4. 19:24
1/6 anonim válasza:
Só, kukorica, borsó, ketchup, tartàrmàrtàs
4/6 anonim válasza:
Nem nagyon találkoztam még ehetetlen főtt rizzsel, főleg ha kolbász/hurka van hozzá.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Igazából "jócselekedet" volt. Kész volt a kaja,csak hazavittem az ebédünket,abból maradt a (félig)főtt ízetlen menzás rizsa?és meglepinek csináltam meg köretnek,mira anyuék jöttek.
2015. márc. 5. 12:30
6/6 anonim válasza:
Hát ha félig nyers a rizs, akkor abba aztán keverhetsz majonézt...
Dobd ki a fenébe és főzz rendeset, 30 perc alatt kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!