Mi lehet a baja a kenyérnek?
Figyelt kérdés
Ugyan úgy sütöttem, mint máskor, ugyan olyan alapanyagokból, ugyan olyan programon.
Kívülről teljesen szép, barna, ropogós héjú, szépen meg van kelve, azonban belülről tiszta ragacs az egész. Alig bírtam felszeletelni, tiszta dzsuva lett a kés és a vágódeszka. Valakinek valami tippje?
2015. máj. 21. 18:31
1/5 anonim válasza:
Mérete a szokásos? Nem tettél bele több sót (pl. cukor helyett véletlen), több folyadékor? Jó volt az élesztő?
2/5 anonim válasza:
Hidegen vagy melegen szeletelted? Máskor is így szoktad? Persze csak vakon tippelgetek.
3/5 A kérdező kommentje:
Minden ugyan az.
Hidegen szeleteltem, ahogy szoktam.
2015. máj. 21. 23:41
4/5 lencsefőzelék válasza:
Ugyanúgy, ugyanolyan, ugyanaz. Egybe kell írni mindet.
Szerintem egyébként rossz volt az élesztő.
5/5 anonim válasza:
Valamelyik hozzávalóval van a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!