Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi lehet a baja a kenyérnek?

Mi lehet a baja a kenyérnek?

Figyelt kérdés

Ugyan úgy sütöttem, mint máskor, ugyan olyan alapanyagokból, ugyan olyan programon.

Kívülről teljesen szép, barna, ropogós héjú, szépen meg van kelve, azonban belülről tiszta ragacs az egész. Alig bírtam felszeletelni, tiszta dzsuva lett a kés és a vágódeszka. Valakinek valami tippje?


2015. máj. 21. 18:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Mérete a szokásos? Nem tettél bele több sót (pl. cukor helyett véletlen), több folyadékor? Jó volt az élesztő?
2015. máj. 21. 19:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Hidegen vagy melegen szeletelted? Máskor is így szoktad? Persze csak vakon tippelgetek.
2015. máj. 21. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

Minden ugyan az.

Hidegen szeleteltem, ahogy szoktam.

2015. máj. 21. 23:41
 4/5 lencsefőzelék ***** válasza:
100%

Ugyanúgy, ugyanolyan, ugyanaz. Egybe kell írni mindet.

Szerintem egyébként rossz volt az élesztő.

2015. máj. 22. 01:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Valamelyik hozzávalóval van a baj
2015. máj. 25. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!