Milyen olajat használsz sütéshez főzéshez?
Sütéshez főzéshez a legideálisabb hőtűrő képességű zsiradék a kókusz ill. pálmazsír (ezek növényi alapanyagúak), valamint a vajból készített ghí!
Pároláshoz ideális az oliva olaj.
Salátákra pedig csak hidegen préselt minőségi olajat szabad önteni.
no comment...
sparosat vagy teszkósat.
Amelyik épp akciós (ált. tescos, lidl-s), mert ez is ugyanolyan, mint a drága Vénusz. Ha panírosat sütök benne a drágát is dobhatom ki 3-4 adag hús után.
Kb. 2 havonta veszek olívát, olaszos tésztákhoz és salátákhoz (ált. a Lidl-ben kaphatót, mert olcsó és finom, az üveges, nem a műanyag flakonos)
Ha pedig nagyon magyaros kaját csinálok, ahhoz pedig zsírt használok, mert úgy a finom.
köszi a válaszokat, az anyukám veszi mindig a legolcsóbbat, és ha náluk eszünk nem vesszük észre a különbséget... csak amikor itthon sütöm a húst, a szagon szoktam érezni, ha mást használok. de én tisztelem azokat , akik pl. ezen (is) spórolnak.
((sajnálom a sok lepontozást, valami fanatikus itt nem tudom miért húzta le azokat, akik Vénuszt írtak.))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!