Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a halat ilyen pácba tenném,...

Ha a halat ilyen pácba tenném, az jó lenne?

Figyelt kérdés

A neten találtam egy pulykás-baconös receptet, amiben a húst egy ilyen pácba kell tenni: tejbe vegeta, hagymakrém vagy hagyma, fokhagymakrém vagy nyomott fokhagyma, akármilyen fűszerkeverék.

Namost én ebbe a pácba halat szeretnék tenni. És csak gyros fűszerkeverékem van itthon.

Jól jönne ez ki? Vagy vegyek más fűszerkeveréket a gyros helyett? Meg úgy egyáltalán ez a tejes cuccos illene a halhoz?

2010. febr. 24. 22:49
 1/4 anonim válasza:
szerintem egy próbát megér, én pl ínyenc vagyok, tehát szeretem a különleges kajákat. És ez már nem mindennapi :) A gyros fűszerkeverék is fincsi.
2010. febr. 25. 01:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem ez egy kicsit a fokhagymás csokira hajaz...a csoki is jó meg a fokhagyma is,na de együtt?!?....

A gyros nem összeegyeztethető a hallal szerintem

2010. márc. 1. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Tejes pácok jók a halhoz :) szerintem ha nem teszel bele gyros fűszert akkor csak simán fokhagymával, sóval, borssal is jó lenne. Esetleg hagyma is.
2010. márc. 2. 14:06
 4/4 anonim ***** válasza:

ha a halat fokhagymás tejbe áztatod nem lessz büdös...

utána csak só bors citromlé +fokhagyma és lehet is sütni

2010. márc. 2. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!