Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi az az étel amit a legkevese...

Mi az az étel amit a legkevesebb pénzből ki tudtok hozni?

Figyelt kérdés
Csak egyet írjatok :)
2015. máj. 17. 11:23
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) ( nem én pontoztam le) Hálistennek nem kerültem még ilyen helyzetbe, csak kíváncsi voltam :)
2015. máj. 17. 13:21
 12/22 anonim ***** válasza:
Mikróban főtt krumpli :D
2015. máj. 17. 15:21
 13/22 anonim ***** válasza:
Burgonyapüré
2015. máj. 17. 16:18
 14/22 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a sült zöldségekkel kevert rizs, szezonális zöldségekből, s az még teljesen jó is. Elég jó ár/kalória aránya lehet (főleg, ha igen zsíros :D), összetételben persze hiányos, de azon is segíthet pár tojás.

Ha ilyeneket ennék, nagyon kicsiny lenne az ételköltségem...

2015. máj. 17. 16:40
 15/22 anonim ***** válasza:
A sárgaborsófőzelék is ott van. Víz, só, sárgaborsó. S abban még fehérje is akad jócskán.
2015. máj. 17. 16:40
 16/22 anonim ***** válasza:

Egyetemista vagyok, a hónap végén gyakran fogyok ki a pénzből, nekem ezek a túlélős kajáim:

- 1kg krumpli kb 100 forint, hasábburgonya formájúra vágom és kisütöm. Nem valami tápláló, de jól lehet vele lakni.

- leveskocka(6db-os kiszerelés 150-200 forint): főzök belőle egy levest(csak víz kell hozzá), esetleg veszek hozzá konzerv borsót.

- sajtos-tejfölös tészta. 500g tésztát lehet venni 200 forint alatt, veszek hozzá valami tejfölszerű förmedvényt meg sajtot amit ráreszelhetek.

- zabkása: 300 forint fél kiló, vízzel felengedem és almával ízesítem, 5 étkezésre jó a fél kg.

Nem ezek a legegészségesebb kaják, de ha kicsit kifutsz a pénzből akkor jól tudnak esni.

2015. máj. 17. 16:48
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2015. máj. 17. 20:20
 18/22 anonim ***** válasza:

Nálam a vésztartalék a tojás . 40 ft egy darab,nekem 3 elég,egy jó kanál kacsazsíron kisütöm tükörtojásnak ,vagy hagymával rántottának. e a nagyétkűek sem gondolom,hogy 5 nél többet megesznek,ha zsírt raknak alá.

Ez sokáig laktat,egészséges . A tészta nálam jó ha egy óráig kitart,utána megint ennék,csipegetnék ..

2015. máj. 18. 16:41
 19/22 anonim ***** válasza:
#18: 35-40-ért már finom házi tojást veszünk, igen jó, valóban. Én olykor 8 tojásig megyek fel, 4 deka zsírral, s akkor már alakul a napi egyszeri jóllakás (igaz, most fogyózom, keveset eszem).
2015. máj. 18. 18:35
 20/22 mahjong ***** válasza:

Szia!

A korábbiakkal egyetértek: krumplis, rizses ételeket mindenképp olcsón ki lehet hozni, főleg, ha ezeket nagy tételben veszed meg.

Részemről a kedvenc olcsó étel a bundáskenyér: olcsó fehér kenyér, 2 tojás, kevés zsír vagy olaj és máris kész. Részemről még lilahagymát és majonézt szoktam enni hozzá, mert azért annyira nem kell sosem spórolni szerencsére, hogy ezek ne lennének itthon.

2015. máj. 18. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!