Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyire függ az elkészített...

Mennyire függ az elkészített étel minősége a tűzhelytől?

Figyelt kérdés
Új helyre költöztem, ahol egy régi villanytűzhely van. És egyszerűen semmit nem tudok benne vagy rajta rendesen elkészíteni. Brokkoli 40 perc alatt főtt meg pl, csirkemell másfél óra alatt sem, ha meg felveszem maximumra akkor két perc alatt kozmálja a kajákat. Én vagyok a béna, vagy ez másnak is gondot okozna? Régi lakásomban is volt hogy elrontottam vmi receptet, de ilyen katasztrofális cuccok azért nem voltak, most meg zsinórban minden. Nem értem.
2015. máj. 12. 22:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az elözö tulaj egyszerün idöközben megszokta, hogy hogyan lehet vele fözni és minek mennyi idö kell.

De valószínüleg te is elrontasz valamit, mert egy villanytüzhelyen nem két fokozat van csak: vagy egész alacsony, vagy max. fokozat. Valahol a kettö között van az, amikor rendes(ebb)en lehet vele fözni.

De ha van rá lehetöség, akkor a helyedben vennék egy újat, és nem szenvednék ezzel. (Persze az új sem elsz egésezn olyan, mint amit régebben megszoktál, mert minden tüzhely más kicsit.)

2015. máj. 13. 07:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Maga a tűzhely rossz,le kell cserélni,nincs mese .
2015. máj. 13. 08:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Meg kell tanulni főzni a másik tűzhellyel is. Bele fogsz jönni.

Én egy régi gáztűzhely után szenvedek most egy elektromos főzőlappal. Egyre jobban megy.

2015. máj. 13. 08:53
 14/14 A kérdező kommentje:
az uj fozolapos tuzhelyekkel sosem volt problemam, ha elbasztam valamit mindig tudtam, hogy mit csinaltam rosszul, legkozelebb mar tudtam javitani. itt nem is tudom javitani a hibakat mert egyszeruen ertelmetlen ahogy mukodik a cucc
2015. máj. 13. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!