Milyen laktatos, olcso es gyors kajat csapjak ossze ma estere?
konzerves löncshús(egy 400grammos), tejföl(amivel kellőképpen fellazítod), só, bors. ezt összekevered, kifőzöl egy csomag spagettitésztát, összekevered az egészet. Irány a jénai(vagy tepsi), tetejére sajt, (lila)hagymakarikák, olvasztott vaj, sütő.
Jó étvágyat!:)
Hú,most állsz neki főzni?
Én nem bonyolítanám tovább egy szelet vajas kenyérnél ilyen későn.
kosz a valszokat!
olyan ehes vagyok hogy majd kijukad a gyomrom,es nincs otletem hogy mit csapjak ossze,mivel nem all szandekomban kimaszni az agybol es elmenni a konyhaig hogy bekapjak valamit!
Tobb mint valoszinu hogy legfejjebb egy pohar tejet,meg egy szelet nutellas kenyerrel fogom "taplalni" magam ma este !
:D
Persze:)
egy csomag leveles tesztaval kibelelek egy hoallo edenyt (nem tul magas falu, kb 2 inch) majd elomelegitett sutoben 360F°-on sutom ugy, hogy teszek bele valami nehezeket, hogy ne puposodjon a teszta (pl fagyasztott borsot, ha nincs akkor csak siman megszurkalom es felsobb hatalmakhoz fohaszkodom:) ha feldagad akkor ovatosan megszurom es enyhen nedves konyharuhaval lenyomkodom) kb 10 perc sutes utan beleteszem a felkockazott sonkat (fogalmam sincs mennyi, legyen rajta boven), majd a tetejere kevereket keszitunk kb 5-6oz tejszinbol, 5 tojasbol, es 7oz reszelt sajtbol, sozzuk borsozzuk es leontjuk a sonkat es a tesztat, majd kb 30-40 percig sutjuk (amig megpirul a teteje)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!