Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az ilyen (lent) izesítésű...

Az ilyen (lent) izesítésű fűszervaj megy szerintetek a csukához?

Figyelt kérdés

Nem rég itt járt a család,és elméreteztük a "lakomát" ,maradt egy jó 30-40 deka fűszervaj,ami : frissen (akkor frissen ) őrölt bors,fokhagyma,snidling,friss (vágott) petrezselyem,oregano,bazsalikom ,só.

Párom hozott tegnap 2 csukát,kifilézte őket.

arra gondoltam,hogy minden készülhetne egy tepsiben.

Krumpli,gomba,szalonna csíkok (vagy darabok) a filével együtt ,erre fűszervaj és kevés tejszín,meg talán a tetején kis sajt.

szerintetek?

2015. máj. 9. 12:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Ízlés kérdése, de nekem ez kicsit túl sok. A csukát én pont azért a tiszta ízért szeretem. Az alap fűszer vajjal szerintem nincs gond bár nem tudom(mivel nem kóstoltam) mennyire megy majd a csuka ízéhez.
2015. máj. 9. 13:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Csukanak szerintem pont nem szep ize van :) ... eleg erosen hal izu es ezert sokkal erosebb fuszerezest igenyel. De persze tenyleg egyen izlese.
2015. máj. 9. 13:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez így sok. A fűszervajas halhoz nem kell szalonna, tejszín és sajt sem.

A megsült filére tégy tálaláskor egy darab fűszeres vajat, hogy a tányérba olvadjon.

2015. máj. 9. 14:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy gombamártást tálalhatsz mellé, de magára a halhúsra teljesen elég egy darab fűszervaj. a csuka elég száraz (nekem ) így bátran rakhatsz rá a fűszervajból.

Ha valamilyen mártással készíted, akkor burgonyakrokettet vagy puffancsot adj köretnek.

2015. máj. 9. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!