Milyen ötleteitek lennének fagyikészítéshez gép nélkül?
Figyelt kérdés
ha lehet krémes2015. máj. 6. 18:10
1/5 anonim válasza:
Jó minőségű joghurt, vagy tejszín felverve.
Házi vienetta, házi fagylalt néven keresgélj.
Én úgy készítettem, hogy szilvát, fahájat, cukrot joghurttal összemixeltem, fagyis dobozba öntöttem és fagyás közben fél óránként még átmixeltem.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi, van ilyen formám jégkrémre, ahhoz ötlet?
2015. máj. 6. 18:37
3/5 anonim válasza:
Joghurtot mixelj össze épp szezonális gyümölccsel, ha édesíteni akarod, akkor mehet bele mascarpone (ettől krémes állagú is lesz), cukor vagy banán is, majd öntsd bele a formába és mehet a fagyasztóba.
4/5 anonim válasza:
Sozott jeggel tudsz hagyomanyos modon jegkremet kesziteni!
- az alapot max.60 fokig melegitjuk, majd kevergetes mellett visszahutjuk es kesz is :)
60-80 ezer forint korul, mar igen jo fagyigepeket lehet kapni (persze ez csak akkor kell, ha valoban jegKREM a cel) ... ha csak fagyasztott valamit akarsz elerni, akkor a sima szorp is jegge fagy.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!