Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valaki tud olyan sütitésztát...

Valaki tud olyan sütitésztát amibe nem kell cukor?

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 11:47
 1/7 anonim ***** válasza:
En nem hiszem,hogy létezik olyan suti,megvonod a cukrot belole,vagy nagyon minimalisan teszel a cukorbol a sutibe,vagy barnacukor!A sos suteményekbe viszont nem kell cukor,de gondolom ne erre gondoltal!
2010. febr. 23. 11:53
 2/7 anonim ***** válasza:
szacahrinos kalács, meg tényleg a többi édesítős cucc
2010. febr. 23. 12:04
 3/7 anonim ***** válasza:

fánk

de nem igazán értem a kérdést. miért fontos? hogy diétás legyen? vagy cukorbetegnek kéne?

2010. febr. 23. 12:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Most azt nem értem, hogy mit értesz azon h ne legyen benne cukor??!!!Én évek óta minden tésztát megsütök, egyáltalán nincs benne cukor, hanem édesitőszert használok.
2010. febr. 23. 12:10
 5/7 anonim ***** válasza:
tepertős pogácsa
2010. febr. 23. 12:27
 6/7 anonim ***** válasza:
A kukorica málé. Kókuszos változata egész ehető. Édesítő szer sem kell bele, maximum egy kis méz, hogy legyen valami íze.
2010. febr. 23. 12:50
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

ebbe nem kell cukor. viszont az alma mennyisége lehetőleg héj és magház nélkül legyen annyi amennyit ír. a zabpelyhet meg is darálhatod.

amúgy nem egészséges a mesterséges édesítő, inkább használj sztíviát, vagy agavé szirupot, ezek természetesek, és nem ártanak hosszú távon sem.

2010. febr. 23. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!