Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell úgy sztrapacskát...

Hogyan kell úgy sztrapacskát csinálni, hogy ne legyen savanyú a túrótól?

Figyelt kérdés
2015. máj. 3. 10:03
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Túró helyett cukros mákot kell rá tenni. Vagy pirított zsemlyemorzsát.
2015. máj. 3. 10:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Ne savanyú túrót használj, hanem frisset
2015. máj. 3. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
60%
Házi, friss túrót használj.
2015. máj. 3. 10:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
32%
A túró nem túró korában savanyodik, hanem aludttej korában. A friss túró is szükségszerűen savanyú.
2015. máj. 3. 18:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó: az aludtejböl a savót eltávolítják és ezzel a savanyú íz nagyrészét is, szóval a jó túró NEM savanyú, csak egész enyhén savanykás.
2015. máj. 3. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy nem savanyú, azaz nem romlott túróból készíted el.
2015. máj. 4. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!