Hogyan kell úgy sztrapacskát csinálni, hogy ne legyen savanyú a túrótól?
Figyelt kérdés
2015. máj. 3. 10:03
1/6 anonim válasza:
Túró helyett cukros mákot kell rá tenni. Vagy pirított zsemlyemorzsát.
2/6 anonim válasza:
Ne savanyú túrót használj, hanem frisset
4/6 anonim válasza:
A túró nem túró korában savanyodik, hanem aludttej korában. A friss túró is szükségszerűen savanyú.
5/6 anonim válasza:
Utolsó: az aludtejböl a savót eltávolítják és ezzel a savanyú íz nagyrészét is, szóval a jó túró NEM savanyú, csak egész enyhén savanykás.
6/6 anonim válasza:
Úgy, hogy nem savanyú, azaz nem romlott túróból készíted el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!