Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Odaégett ételnek lehet savanyú...

Odaégett ételnek lehet savanyú az íze?

Figyelt kérdés
Házi eltett lecsóból csináltam ebédet, amolyan mindent bele jelleggel és tettem bele tarhonyát is. Mivel közben más dolgom is volt, odaégett egy része. Rögtön áttettem egy másik edénybe, nem kapargattam fel az égett részt és mikor megkóstoltam, hogy milyen lett az íze, elég savanyú volt...nem tudom mitől. A lecsót megkóstoltam még azelőtt, hogy elkezdtem volna főzni vele és az nagyon finom volt, attól nem lehet, a tarhonyától pláne nem, mert az is szavatosságon belül volt...Tudok ebből még ehetőt csinálni?
2015. ápr. 27. 14:24
 1/1 anonim ***** válasza:

Ebből már semmi nem lesz, gondolom rá is jöttél. Mindenkivel előfordulhat, de a leégett ételből nem lehet újat kreálni.

Egyszerűen egy rossz tapasztalat- tanulság.

Egyik sem olyan drága, hogy érdemes lenne próbálkozni a mentésével.

Gondold át, mi van még otthon, amivel pótolhatod az elrontott ételt.

2015. ápr. 27. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!