Ki, mit főzött a hétvégén?
Ma burgonyapürét főztem,hozzá készítettem sült csirke combot melyet brokkolival és sajttal töltöttem meg.
Holnap Rizibizi lesz halrudacskával.
Meg sütök Lajcsi Szeletet. :) Csak mert holnap Anyák Napja! :))
Ma citromos-currys húslevest.
Tegnap borsós-szalonnás tésztát.
Holnap eperkrémlevest mandulás túrógombóccal.
Tegnap gombamártást csináltam zsemlegombóccal és sült csirkemellel.
Ma és holnap pedig gombával, sonkával és sajttal töltött rántott húst csinált a párom krumplipürével 😊.
Péntek: székelykáposzta, pincepörkölt orsótésztával
Szombat: grízgombóc-leves, mustáros-fokhagymás szűzpecsenye almával és vörösborral párolva petrezselymes krumplival, tejfölös meggyes pite
Vasárnap: zöldborsóleves, rántott karaj, rózsasüti
2 jó étvágyú felnőtt és egy kamasz pasi van a családban, a hajam szálát is megennék:-)
Tegnap szülinapi torta volt a maradék zöldségleves után, vaníliakrémes piskóta csokiszósszal és eperszemekkel.
Ma "zellerpizza". Igazából zellerlepény, lágy cucc, csak pizzaként pakoltuk meg. Finom, de természetesen nem emlékeztet a pizzára. Azt liszt nélkül nem könnyű.
Holnapra is maradt belőle, de biztos főzünk még valamit. A párom pl. krumplinudlit, ma is azt reggelizte. Saját project, én szénhidrátszegényen eszem.
Tegnapelőtt: húsleves, rántott csirke, petrezselymes krumpli
Tagnap: húsleves maradék + rizses hús
Ma: rizses hús, majd még vagy palacsintát, vagy túró-gombócot készítek
Csak tegnap főztünk:
- spárgakrémleves
- pizzatészta, én kenyérlángosként, párom töltötte és kisütötte
Mind a két nap ezt ettük, és a leves még hnapra is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!