Szerintetek mennyire jó ez a blog és még mit lehetne rajta javítani?





Figy! Baromi jok ezek a gasztro-blog oldalak, de rengeteg van beloluk. Van aki idetlen torteneteket senderit a kaja kore, van aki az alapanyagokat spilazza tul ... de!!! ... alig van olyan oldal, amely valoban megtanitana sutni/fozni, pedig ez lenne a lenyeg.
Mindenkinek az izlese mas es tajjelegenkent is valtozhat, hogy ki-ki mikent szocializalodott kulinaris vonalon. Eppen ezert egyaltalan nem mervado, hogy mi keruljon egy-egy kajaba, mint inkabb arra kellene ravilagitani, hogy a kulonbozo texturakat es allagokat milyen fozestechikakkal lehet es kell elerni.
Szerintem az lenne a legjobb gasztro-blog oldal, ahol elmagyarazzak az embereknek, hogyan es miert fozzek/sussek/paroljak/dinszteljek az alapanyagokat, milyen hofokon es mennyi ideig.










Szerintem egyszerűen szörnyű.
Átláthatatlan, egy stilisztikai nulla, a képek pedig egyenesen hányingerkeltőek. Engem ilyen fotóval biztos nem vesz rá senki, hogy elkészítsem a receptjét, amikor ennél a faluvégi Juli néni szebb képeket csinál az ebédjéről...:
Tartalmilag nem tudom minősíteni, mert a kinézete elvette a kedvem az olvasástól.
Tipp: az első benyomás a kinézet. Ha az szar, az ember 80%-át nem fogja érdekelni, mi áll benne, mert nem tudod megfelelően átadni azt, amit szeretnél. Nem tudsz benyomást kelteni.





3!
A kérdező nem viseli el a negatív kritikát, torolteti az összes hozzá szólast, ami leirja, hogy nem jó a blogja





Igen, az enyémet is törölték, pedig semmi durvát nem írtam.
Lelke rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!