Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Wok thai mix-ből milyen ételt...

Wok thai mix-ből milyen ételt tudnék késziteni?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs mit kezdjek vele, mert gondolom vajba megpàrolni nem biztos hogy jó, neten meg semmiféle receptet nem találtam :/
2015. ápr. 27. 10:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Találtam egy hasonló receptet. Igaz ott frissen vágott zöldségeket ír (és sok más hozzávalóval) de a koncepció ugyanaz. Egy kis csirkemell filével fellehet dobni a zöldségeket. Én is így készíteném. :) Karácsonyra kaptam egy wok-ot, amit még nem avattam fel. De tervben van, és olyan zöldségmixet veszek amit te, vagy hasonlót. Én egy kevés olajon a csirkemellet (amit előtte csíkokra vágtam és fűszereztem) megpirítanám és ebbe tenném a zöldségmixet, így az ízek is összekeverednek. :) Egyfajta egy tál étel lesz!

A receptet itt találod, amiből ötletet meríthetsz:

[link]

2015. ápr. 27. 11:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy másik hasonló recept: [link]
2015. ápr. 27. 11:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
2015. ápr. 27. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!