Mákos gubát szeretnék készíteni segítene valaki?
Figyelt kérdés
Eddig mindig túl átázott a tejtől és hiába tettem sütőbe...
Egy étteremben úgy láttam,hogy nem voltak egymásra pakolva a sorok,sőt a kifli darabok külön voltak a tányéron.
Szerintetek úgy megoldható lenne ha beleforgatom a tejbe majd a mákba és egy sütőlapra teszem egyenként egymás mellé.
Mi a véleményetek? Csinálta már valaki így ? Légyszi aki tudja írja le az ő receptjét!:))
2015. ápr. 11. 09:15
1/2 anonim válasza:
nem tudom, más hogyan szokta, de mi úgy, hogy kiflit(előre szoktunk sütni kifliszerű kelttésztát) beleteszünk egy szűrőbe, és leöntjük (kicsit vaniliásra megfőzött) tejjel(nyilván egy edény van a szűrő alatt, hogy ne menjen pocsékba a tej). ezután tányérra tesszük szórunk rá mákot, (esetleg cukrot is) és megesszük.
2/2 anonim válasza:
Ki kell nyomkodni belőle a tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!