Valaki olyan könyvet ajánlana nekem amibe nem csak receptek vannak. Szóval nem dekák meg ilyesmi, hanem azt is leírják érthetően mit kell csinálni, és milyen sorrendbe? Esetleg meddig? ( perc másodperc stb? )
Azért vigyázz, mert az pl. nincs beleírva egyetlen szakácskönyvbe sem, hogy: gyújtsd be a gázt a leves alatt!!!
Nehogy úgy járj, mint az egyszeri háziasszony, hogy hiába ült órákig a tűzhely mellett, az a leves nem forrt fel!!!
hát jó de sok helyen az van írva hogy vágjál ezt azt apróra. Na az az apró az mekkora? Hány centi vagy hány mili?
Meg az is van sokszor hogy rövid ideig, meg ízlés szerint.
A rövid idő az mennyi? 5 másodperc vagy 3 perc?
Az ízlés meg aki először főz úgyse tudja ...
Köszönöm szépen a válaszokat.
Ez egy teszt kérdés volt.
ELnézést.
Igen is van olyan könyv ami leírja hány centi és hány mili az apróra ételfélénként.
És igen, van ahol másodpercre leírják hogy mi az hogy rövid ideig (pl ha tisztított vajon - ghí - engedjük ki egy keleti fűszer illóolaj tartalmát ott nem mindegy hogy 3 vagy 8 másodperc , mert megég)
És van ahol egy szakács tankönyvtől is részletesebben leírják az étel elkészítésének folyamatát.
Aztán még olyan is van ahol patikamérleggel mérik a fűszereket.
Max - mint a válaszokból látszik, ezek abszolúte nincsenek a köztudataban.
még egyszer elnézést - és köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!