Kaptam egy tisztított libát. Ki mit készítene belőle és hogyan?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 18. 19:27
1/6 anonim válasza:
Bőr a zsírréteggel lenyúzva kisütve libazsír és libatöpörtyű. Melle, combja, háta kisütve, aprólékból leves, nyesedékből rizses kása. Kisebb adagokban fagyasztva tárolható.
2/6 anonim válasza:
Egyben elkészíteném almával, dióval, körtével töltve. Köretnek egyben sült, kisebb adag brie vagy camembert sajtot kínálnék és zöldsalátát. Ha szeretitek, akkor a kecskesajt is nagyon finom mellé, de azt sokan nem kedvelik az erős íze miatt. A sült alatt grillen vagy sütőben sütve értem, nem panírozva vagy olajban.
3/6 anonim válasza:
Bőrével együtt sütném meg, egészben. Vagy esetleg feldarabolva. A felesleges zsír kisül belőle, de csak így marad jóízű.
4/6 anonim válasza:
A fő darabokat bőröstől megsütném (ha van egy kis kacsa vagy libazsírban, az aprólékából vagy levest, vagy zöldséges rizzsel ludaskását főznék belőle.
Ha sok sülthús maradna, azt kicsontoznám, ledarálnám, libazsírban dinsztelt hagymával, főtt tojással, adnék hozzá fűszereket (bors,majoranna, esetleg még kakukkfű )kis mustár és kész egy nagyon finom húspástétom.
reggelire vacsorára, munkába vinni szendvicsben tökéletes, és fagyasztható is.
5/6 anonim válasza:
Száradjon le a lepontozók keze...
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld kéz. Leves, és libasült lett készítve. Nagyon ízlett a családnak.
2015. ápr. 19. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!