Krémeshez bolti levelestésztából sütök lapot, a sütésnél szépen megsül, de nagyon felpúposodik a levelestészta. Mi a fortélya, hogy olyan vékony legyen, mint a cukrászdaié?
Figyelt kérdés
Nagyon felpúposodik, több centiméter vastagságúra. Emiatt nehéz is rátölteni a krémet, meg amikor az ember ráhelyezi a felsőlapot, utána meg alig lehet szeletelni. Szinte leveleire esik széjjel.2015. ápr. 14. 12:06
11/12 anonim válasza:
A rács jó, mert az csak helyenként nyomja le, ezért fel tud jönni a tészta, de egyenletes lesz.
A szilikon lap szerintem nem olyan jó.
12/12 anonim válasza:
2.vagyok és cukrász mi úgy csináljuk hogy a kinyújtott lapot végiggörgetjük egy olyannal mint a sodrófa csak "tüskés" ennek az otthoni megfelelője a villával megszurkálás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!