Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkemellet hogyan készítsem...

Csirkemellet hogyan készítsem el hogy ne legyen száraz, és gyorsan ehető legyen?

Figyelt kérdés

Konditermi edzést végzek, ezáltal mindennap eszem csirkehúst, azonban hónapok után ráuntam hogy olyan nehezen nyelhető le a száraz húst(volt hogy csak megsütöttem egészben a sütőben vagy vajon felkockáztam) sajnos munkaidőben nincs lehetőségem annyira sokat enni, de szeretném megoldani, hogy pár rágás után gyorsan nyomjam lefelé


Milyen módon csináljam a húst hogy valamitől megpuhuljon sütés közben?


2015. ápr. 12. 16:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
30%
csirkecomb filé helyette, esetleg én minimális olajjal, sok fűszerrel szoktam.
2021. jún. 11. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!