Csirkemellet hogyan készítsem el hogy ne legyen száraz, és gyorsan ehető legyen?
Figyelt kérdés
Konditermi edzést végzek, ezáltal mindennap eszem csirkehúst, azonban hónapok után ráuntam hogy olyan nehezen nyelhető le a száraz húst(volt hogy csak megsütöttem egészben a sütőben vagy vajon felkockáztam) sajnos munkaidőben nincs lehetőségem annyira sokat enni, de szeretném megoldani, hogy pár rágás után gyorsan nyomjam lefelé
Milyen módon csináljam a húst hogy valamitől megpuhuljon sütés közben?
2015. ápr. 12. 16:18
11/11 anonim válasza:
csirkecomb filé helyette, esetleg én minimális olajjal, sok fűszerrel szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!